El Penedès sota les bombes : (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf) : crònica d'un setge aeri (1937-1939) / Ramon Arnabat i David Íįguez (coord.), Adrián Cabezas i Bavid Gesalí - Arnabat i Mata, RamonÍįguez Gràcia, David (Esquadra 11; 2)
Bibliografía: p. 441-451