Sozialistak eta ezkerreko beste indar batzuk Hondarribian : errepublika, gerra eta errepresioa : (1931-1945) = Socialistas y otras fuerzas de izquierda en Hondarribia : república, guerra y represión : (1939-1945) / Aitor Puche Martínez - Puche Martínez, Aitor
Bibliografía: p. 99-101