Josep Taradellas : la Guerra Civil (1936-1939) / Josep Lluís Martín Ramos ; edició a cura de Ton Barnils i Montserrat Catalán - Catalán i Morera, MontserratBarnils, Ton; Martín Ramos, José Luis
Subtítulo de la cubierta: Els documents de l'Arxiu Tarradellas