Catalunya i la República : / [per] A. Rovira i Virgili - Rovira i Virgili, Antoni (Col-lecció Textos / Jaume Sobrequés i Callicó; 8)
En la cubierta: "l'Autonomía. El Federalisme. El Republicanisme"Apéndice documental: p. 55-180