A dereita política ourensá : monárquicos, católicos e fascistas (1934-1937) / Xulio Prada Rodríguez - Prada Rodríguez, Julio (Monografías da Universidade de Vigo Humanidades e ciencias xurídico-sociais; 66)
Bibliografía: p. 345-364