Ondas do mar de Vigo : as cantigas de Martin Codax, Mendinho e Johan de Cangas na lírica galega medieval / Charo Portela Yáęz - Portela Yáęz, Charo
Fuentes y bibliografía: p. 12-17 | Contiene cantigas de los tres autores