Geschiedenis en cultuur van Spanje / Jeroen Oskam, Arantxa Safón ; met medewerking van Iąki Moraza Pérez. I. De wortels van het heden - Safón, ArantxaMoraza Pérez, Iąki; Oskam, Jeroen
Bibliografía: p. 327-336. Índices