Os arquivos privados e a nobreza : un apuntamento histórico-arquivístico : o caso galego a través do fondo do Marquesado de "San Martín" de Ombreiro (ARG) / Vítor Manuel Migués - Migués, Vítor Manuel (Estudios; 3)
Bibliografía: p. [167]-172