Barcelona, cap a on vas? : diàlegs per a una altra Barcelona / Eduard Moreno, Manuel Vázquez Montalbán ; transcripció de Xavier Garcia ; fotografies de Kim Manresa - Vázquez Montalbán, Manuel (1939-2003) Manresa, Kim; Moreno, Eduard (1932-) (Llíbres de l'Índex. Descoberta)
Índice onomástico