Catalunya dins l'Espanya moderna : recerques sobre els fonaments econòmics de les estructures nacionals / Pierre Vilar. Vol. II. El medi històric - Vilar, Pierre (1906-2003) (Col. lecció estudis i documents; 2)
Índices