El catalanisme i el problema social : Barcelona, maig de 1904 (Jaume Caresmar ; 5)
Tít. original : Deliberacions de la Assamblea General de Delegats, VII de la Unió Catalanista | Reprod. de la ed. de: Barcelona, Imprenta La Renaixensa, 1904