Epistolari de Josep Torras i Bages / pròleg, transcripció i anotació de Jaume Medina - Medina, Jaume (1949-); Torras i Bages, Josep (Biblioteca Abat Oliba ; 142 ; 163 ; 176 ; 183 ; 199)
Contiene: Vol. I -- Vol. II -- Vol. III - Vol. IV -- Vol. V