L'Italia nella guerra civile spagnola : sessant'anni dopo / [mostra grafico-bibliografica e documentale della Galleria Sargadelos di Milano] - Mato Domínguez, Alfonso
En la cub.: Seminario de Sargadelos | Bibliografía: p. 31 | Contiene: España 1936-1939: a batalla das dúas Italias / Alfonso Mato. A Italia na Guerra Civil Española: sesenta anos despois (versión galega do texto italiano)