Repressió econòmica i franquisme : l'actuació del Tribunal de Responsabilitats Polítiques a la província de Lleida / Conxita Mir Curcó ...[et al.] - Mir Curcó, Conxita (Biblioteca Abat Oliba ; 181)
Fuentes y bibliografía: p. 455-470. Índices | Contiene relación de personas encausadas por el Tribunal de Responsabilidades Políticas de Lérida