Falange, Guerra Civil, franquisme : F.E.T. y de las J.O.N.S. de Barcelona en els primers anys de régim franquista / Joan Maria Thomás ; próleg d'Enric Ucelay Da Cal - Thomàs, Joan Maria (Biblioteca Abat Oliba ; 116)
Bibliografía : p.516-525. Fuentes. Índices