Victoriosos i derrotats : el franquisme a l'Hospitalet, 1939-1951 / Carles Santacana i Torres ; pròleg de Jordi Casassas i Ymbert - Santacana, Carles (Col.lecció Llorenç Sans d'estudis del Baix Llobregat)
Fuentes documentales y bibliográficas: p. [353]-367