Josep Tarradellas : dels orígens a la República (1899-1936) / Joan Esculies ; edició a cura de Ton Barnils i Montserrat Catalán - Barnils, TonCatalán i Morera, Montserrat; Esculies, Joan (Els Documents de l'Arxiu Tarradellas)
Textos y documentos del Arxiu Montserrat Tarradellas i Macia, p. 107-[273] | Incluye referencias bibliográficas. Índice onomástico