Hacia una memoria compartida : informe sobre violaciones de derechos humanos y hechos violentos acaecidos en Errentería de 1956 a 2012 = Memoria partekatu baterantz : Errenterian 1956tik 2012ra bitarte izan diren giza eskubideen urraketei eta indarkeria-ekintzei buruzko txostena / [autoría = egilea, Argituz, Asociación pro Derecho Humanos = Artiguz Giza Eskubideen Aldeko Elkartea (Portada y texto contrapuestos en castellano y euskera)
Incluye referencias bibliográficas