Josep Tarradellas : l'exili. 1. (1939-1954) / Carles Santacana ; edició a cura de Ton Barnils i Montserrat Catalán - Barnils, TonCatalán i Morera, Montserrat; Santacana, Carles (Els Documents de l'Arxiu Tarradellas)
Textos y documentos del Arxiu Montserrat Tarradellas i Macia, p. 79-502 | Incluye referencias bibliográficas. Índice onomástico