Temps de por al País Valencià (1938-1975) : estudis sobre la repressió franquista / Ricard Camil Torres i Xavier Navarro (eds.) - Torres, Ricard C.Navarro Navarro, Javier (1969-) (Història, memoria / Universitat Jaume I; 2)
Incluye referencias bibliográficas