Tots els noms : víctimes de la Guerra Civil al Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf) / Ramon Arnabat Mata (coordinador i editor) ; amb la col.laboració d'Ernest González i Anna Sabanés - Arnabat i Mata, RamonGonzález Armenteros, ErnestoSabanés i Alberich, Anna (Institut d'Estudis Penedesencs; 177)
Bibliografía: p. 269-275