La nacionalitat catalana : amb quinze mapes i gravats / Enric Prat de la Riba ; trancripció i notes per Joan Sales - Sales, Joan; Prat de la Riba, Enric (Biblioteca Catalana; 7)
Incluye retrato fotográfico del autor