Lapuan laki vai kansanvalta? : pula-ajan muistelmia / toimittaneet Matti Hako, Heimo Huhtanen - Hako, Matti (1927-2014) Huhtanen, Heimo (Työväen muistitietotoimikunnan julkaisuja; 6)
Incluye referencias bibliográficas e índice.