Dret i minories nacionals : ; Relacions lingüístiques occitano-catalanes : Primeres Jornades del CIEMEN (Centre Internacional Escarré sobre lis Minories Ètniques i Nacionals), Abadia de Cuixa, 22-29 d'agost de 1976 (Nationalia; 1)
Incluye biblografía