af005438: Antwerpen is niet te koop. Verover de stad - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 2018 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zicht over de stad Antwerpen. Tekst: Antwerpen is niet te koop. Verover de stad. pvda.be. V.u.: Marie-Rose Eligius, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel • Verkiezingsdrukwerk 14 oktober 2018. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"