af002904: De gezondheidsrisico's van lage straling - GAKS; Van Der Poorten, G. (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Gentse Aktiegroep voor Kernstop (GAKS) voor een lezing. Afbeelding: foto van een kerncentrale. Tekst: DE GEZONDHEIDSRISICO'S VAN LAGE STRALING. LEZING door DR. Alice STEWART Regional Cancer Registry Birmingham. MODERATOR DR. Therese DE CLERCQ Medici tegen Atoomwapens. donderdag 14 OKTOBER 20 u. ACADEMISCH ZIEKENHUIS AUD. A de pintelaan gent. bijdrage: 50 fr. organisatie: gentse aktiegroep voor kernstop (g.a.k.s.) i.s.m. mordicus, g.a.k.a. en elcker-ik. V.U. G. Van Der Poorten Hoogstr. 9 Gent. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"