Geschiedenis, rol en betekenis van het Vermeylenfonds 1945-1995 - Laridon, Roland (Oostende: August Vermeylenfonds (AVF), 1995)
"Roland Laridon uitgegeven naar aanleiding van het 50 Jarig Bestaan van het Vermeylenfonds"