af000273: Sorry, de vacature is al ingevuld - Federatie van Zelforganisaties in Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 2008 door de Federatie van Zelforganisaties in Vlaanderen (FZO-VL) voor het debat Sorry, de vacature is al ingevuld. Tekst: Sorry, de vacature is al ingevuld. Vooroordelen stoppen, daar werken we samen aan. FZOVL Federatie van Zelforganisaties in Vlaanderen - www.fzovl.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"