af014528: Homosapiëns Seksualis - Het Roze Huis (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door Het Roze Huis voor een holebifuif in Antwerpen. Afbeelding: tekening van een vrouw – bij een boom, een grot en een kampvuur – die een andere vrouw bij de haren over de grond sleurt. Tekst: HET ROZE HUIS. FUIF HOMO'S, LESBO'S, BI's & SYMPA's ZAT. 26 FEB. Homosapiëns Seksualis. Happy hour van 23.00 tot 24.00. ZAAL JACOB Sudermanstraat 5 2000 Antwerpen vlakbij Groenplaats. Trams 2, 3, 10, 11, 15. RAF, FWH, ECHO, HEISA, ATTHIS, ANTAR, BONUS, BANANAS, HAGAR, HOMMELES, LICHTPUNT, ENIG VERSCHIL en ACTIVE COMPANY, steunen HET ROZE HUIS. v.u. Het Roze Huis, p./a. Breughelstraat 31-33, 2018 Antwerpen. Reclametekst: 'T HERENHUIS ERWIN EN YVES Saune 't Herenhuis de Lecluzestraat 63 2600 Berchem 03 239 51 95; HIER HAD UW ADVERTENTIE KUNNEN STAAN Meer info: schrijf of mail ons Het Roze Huis V.Z.W. Breughelstraat 31-33, 2018 A'pen het.roze.huis@mail.com; ZIZO familieblad voor lesbiennes & homo's & bi's."