fo027785: NCOS project 822, Starehe Boys' Centre à Nairobi, Kenia - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 822; Kleurenfoto, van het gebouw na de renovaties. NCOS project 822, Starehe Boys' Centre à Nairobi, Kenia, 1978-1983. Een realisatie van Starehe Boys' Centre. Land/Regio: Kenia; Code: KENYA/79; Projectnaam: Starehe Boys' Centre à Nairobi; Series: Projectnummer: 822; Land/Regio: Kenia; Code: KENYA/79; Projectnaam: Starehe Boys' Centre à Nairobi; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"