af005090: Veronderstel niets - Het Aidsteam; Lambrechts, Chris
"Zie ook: af005082Zie ook: af005096 Affiche uitgegeven door Het Aidsteam voor aidspreventie. Afbeelding: wazige foto van twee mannen: de ene met de rug naar de andere. Tekst: ‘Ik ben positief en ik veronderstel dat hij dat ook was. Hij is toch nooit over condooms begonnen.’ ‘Ik ben negatief en ik veronderstel dat hij dat ook was. Hij is toch nooit over condooms begonnen.’ Veronderstel niets. V.U. Chris Lambrechts, Het Aidsteam vzw, Tolstraat 13, 2000 Antwerpen. Met dank aan The Terrence Higgins Trust, London, in samenwerking met IPAC soa & aids-vzw en met de steun van de Vlaamse overheid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"