Turnhouts Vennengebied - Konings, Jef (Turnhout: Stad Turnhout, 1998)
"Coördinatie: Stedelijke Milieudienst ; eindredaktie: Jef Konings Publicatie uitgegeven naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling in de Warande, van 6 februari tot 1 maart 1998"