Kinderliederen [Bladmuziek] : twaalfde reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen: Phalesius; Metropolis, 1952)
"Deze publicatie bevat volgende liederen :Vijf dikke BoerenMejuffer HenMeester HaanHeer KikkerDe Boer en de GansjesBoer TeunPartituren voor : zang en klavier"