fo009679: Emile Vandervelde en Mgr. Ladeuze - Graphopresse
"Zwart-witfoto van Emile Vandervelde en Mgr. Ladeuze in Leuven op 28 december 1936. Opschrift achteraan: M. EMILE VANDERVELDE, MINISTRE DE LA SANTE PUBLIQUE A LOUVAIN. M. E. Vandervelde, Ministre de la Santé Publique a visité cet après-midi l'Hôpital St Pierre et les cliniques universitaires sous la conduite de Mgr Ladeuze, recteur magnifique de l'Université de Louvain. Voici M. Vandervelde en conversation avec Mgr Ladeuze. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"