fo004357: Toespraak van Marcel Alfred Busieau op een BSP-congres
"Zwart-witfoto van een toespraak van Marcel Alfred Busieau op een BSP-congres in Ieper, 23 juli 1960. Zicht op het bureau. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"