L'Idée : bi-mensuelle (Saint-Josse-ten-Noode: Denis Villeval, 1894)
"Het tijdschrift dat verscheen door toedoen van Denis Villeval was geen spreekbuis van een beweging, maar bood een periodieke bloemlezing van anarchistische en aanverwant bevonden teksten (bron: Rood en Zwart, p.177)Periodiciteit : tweewekelijksRedactie en administratie: rue Linnée 58, Saint-Josse-ten-NoodeDrukker: Imp. Denis Villeval, rue Linnée 58, Saint-Josse-ten-NoodeFotokopieën"