au000012: 11.11.11.-campagne 1991 - 11.11.11.
"Audio-opname van een radiospot voor 11.11.11.-campagne in 1991, radiospot 6, donderdag 7 november 1991. De projecten waar 11.11.11. voor werkt zijn streng geselecteerd door een commissie van experts. Zo hebben we alle kans van slagen. Het gaat hem altijd om kleine projecten direct van mens tot mens. Alleen goed afgelijnde hulp komt in aanmerking, globale streekontwikkeling, landbouw, gezondheidsprojecten, vorming. Er is ook een ruim programma voor informatie hier. 11.11.11. Omdat honger een onrecht is. Postrekening 11-11."