fo023081: Charta '91 - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een bijeenkomst van Charta '91 met vlnr.: ?, Tom Lanoye, Paul Goossens, Hugo Claus, ?, Nelly Maes, Jaap Kruithof, Paula D'hondt (Burghgraeve) en ?. Kunstencentrum Vooruit, Gent, 8 februari 1992. Opschrift: Charta '91: Neemt de handschoen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"