fo024775: Koninklijk atheneum Waver - Beyens, E.
"Zwart-witfoto genomen bij de eerste steenlegging van het Koninklijk Atheneum te Waver. Van links naar rechts : burgemeester van Waver, Camille Huysmans en Oscar Behogne, 7 juni 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"