Ghendtsche Tydinghen (Gent: Heemkundige en Historische Kring Gent)
"Periodiciteit : tweemaandelijksRedactie : Groenvinkstraat 2, bus 201 - 9041 Gent (Oostakker)Verantwoordelijke uitgever : Hugo Collumbien - Groenvinkstraat 2, bus 201 - 9041 Gent (Oostakker)"