fo024827: AC-Antwerpen - De Volksgazet
"Zwart-witfoto van de rouwkapel voor Albert Wolters op 19 november 1936 te Antwerpen. Jozef Van Santvoort staat 1e links naast de kist. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"