te002751: Landschap - Wilchar
"Tekening in zwarte inkt, afbeelding van een glooiende weide, op de achtergrond enkele bomen en een huis. Rechtsonder signatuur Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"