pr000064: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf (1978)
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend acht mannen die rond een tafel zitten, waarop staat : Salut Sojus. de mannen zijn : Hertz, Lilienthal, Kirchhoff, Kepler, Leibniz, v. Humboldt, Euler en Einstein. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"