fo014656: Verkiezingen 1987
"Zwart-witfoto van de SP-delegatie met Jos Van Elewyck, Freddy Willockx, Karel Van Miert, Willy Claes, Pierre Chevalier en Frank Vandenbroucke tijdens de verkiezingsshow n.a.v. de verkiezingen van 17 december 1987. Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"