Kunnen wij als Europeeërs Vlamingen blijven ? : verslag van de studievergadering ingericht door het Vermeylenfonds te Antwerpen op 28 februari 1953 - Hoste, Julius; Fayat, Henri; Kuypers, Julius; Van Cauwelaert, Frans (Antwerpen: Vermeylenfonds, 1953)
"Bibliotheek Hein Picard Bibliotheek Leo Magits"