Kinderliederen [Bladmuziek] : zevende reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen: Phalesius; Metropolis, 1922)
"Muziek van Jan Broeckx Deze publicatie bevat volgende liederen :VaremansliedAls 't KindjeHansje de PraterKonijntjesgenoegenVertelselVlaandren is 't LandPartituren voor : zang en klavier"