Het kind in 'Les Marçunvins' in Westende : theoretische achtergrond bij kindstudies - Bourgonjon, Jeroen; Breyne, Marieke; De Groote, Evelien (Gent: Universiteit Gent, 2008)
"Bourgonjon Jeroen, Breyne Marieke, De Groote Evelien, Gervoyse Sofie, Janssens Liesbeth, Van Rentergem Dorien, Vanrobaeys Katelijn, Verhamme Liesbeth"