fo004818: Toespraak van Jean Daman - Photo Cuypers Press (1952)
"Zwart-witfoto van een toespraak van Jean Daman, 1952. Opschrift achteraan: Zicht op het bureel tijdens de toespraak van Jan (sic) Daman, Bestendig Secretaris van het A.B.V.V. Links Albert Truyens, Voorzitter van het A.B.V.V.-afdeling Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"