te004210: Plezante perskemeltjes II - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/11/12))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een oude man die wijst naar een landkaart. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 12 november 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"