Labels : 1. een inleiding in soorten labels en hun waarde 2. een vergelijking van labels voor bouwmaterialen - Borgo, Esmeralda; Thoelen, Peter (Berchem: VIBE, 2004)
"door Peter Thoelen en Esmeralda Borgo"